Mijnsportpagina heeft een interessant aanbod voor federaties en sportbonden of organisaties.

1) Nieuws, evenementen en publiciteit mag gratis op het platform worden geplaatst.

2) Mijnsportpagina kan een zeer belangrijke rol spelen als link tussen federatie, club en consument. Deze laatsten kunnen ook rechtstreeks met u in verbinding worden gebracht via hun persoonlijke profiel. We bieden een op maat gemaakte oplossing voor elke federatie zodat consumenten zich automatisch bij u kunnen aanmelden. Speciale modules zoals rankings van kampioenschappen, teams etc... kunnen op maat worden opgesteld. 

3) Gezien MijnSportpagina vandaag reeds meer dan 8000 korting aanbiedende  bedrijven heeft voor onze leden in de Belenux,  beschikken wij over de mogelijkheid om een voordelen-omgeving aan te bieden voor leden van clubs of federaties of enkel een deel ervan (op maat aangepast aan uw wensen).

4) Tenslotte mogen federaties dit platform gebruiken om te communiceren met al hun clubs en sporters die hebben aangegeven hiervoor intresse te hebben. Voor email, banners, events en zelf het life koppelen van eventuele RSS feeds die worden getoon op de hoofdpagina's en ook op de specifieke pagina's die betrekking hebben op uw sport.  Wij zullen u met 200% inzet ondersteunen om de juiste groep van mensen te vinden.

Mysportspage.eu  (Alle rechten behouden door Mysportspage.eu vzw, Ruggeveldlaan 752 - 2100 Deurne Antwerpen, BelgiĆ«)